Airconditioning

Voor vele KMO's en vestigingen van internationale bedrijven zijn wij de vertrouwde partner waarmee wordt samengewerkt voor al hun koude behoeften.

Naast de koeling van hun bedrijfsprocessen staan wij dan ook in voor de HVAC van hallen, werkruimtes en burelen.  We houden hier ook zoveel mogelijk de filosofie aan die we gebruiken bij het ontwerpen van de koelsystemen : elke installatie moet betrouwbaar werken en eenvoudig te onderhouden en te herstellen zijn.

We werken daarom enkel met materialen van gevestigde fabrikanten met een degelijke ondersteuning : bedrijven zijn meestal langer klant bij ons dan de levensduur van een installatie en dan gaat het niet op dat er na 10 of 15 jaar niet meer aan een installatie kan gewerkt worden omdat er geen wisselstukken meer te verkrijgen zouden zijn.

Deze instelling heeft dus ook als gevolg, dat er merken, technieken en systemen zijn -die vandaag nochtans als zoete broodjes verkocht worden- die wij zelden toepassen, omdat we geen vertrouwen hebben in de goede werking, service-mogelijkheden en ondersteuning op de lange termijn.

Dus net als bij de koeling, leveren wij airco-, klimatisering- en ventilatie- systemen die getuigen van vakmanschap... : een degelijke installatie behoeft niet meer onderhoud dan noodzakelijk en geeft weinig onverwachte pannes; dat is voordelig voor ons en voor de klant en zorgt bijgevolg voor lange termijn tevredenheid en samenwerking.