Industriële koeling

Wij zorgen voor de koude in alle sectoren waar het bewaren van de koudeketen, het afvoeren van warmte of het controleren van de relatieve vochtigheid deel uit maken van het bedrijfsproces.

De voedingsindustrie en -logistiek is de sector bij uitstek waar koeling in elke stap van het proces noodzakelijk is. Wij koelen in de voeding daarom zowat alles, vanaf de inkomende goederen, productiehallen en -ateliers, bereidings-processen, koel- en vriestunnels, high-care ruimtes, verpakkingslijnen, grondstoffen, vriescellen, op- en overslagmagazijnen. etc.

Ook chemie en petrochemie doen een beroep op ons voor koelen van schakel-ruimtes, onderstations, controlrooms, cleanrooms, labo's, productieprocessen, kritische toepassingen (maatwerk) en HVAC in EX omgevingen (o.a. shelters)

Drukkerijen en kunststofverwerkende nijverheid zouden niet of veel minder efficiënt kunnen produceren zonder het koelen van hun productieprocessen en werkruimtes. En ook de warmte geproduceerd door elektronica en IT apparatuur wordt door ons weggekoeld.

Maar niet al onze klanten zitten in sectoren die "grootverbruikers" zijn van koeling. Wij leveren koeling voor de meest uiteenlopende en soms onverwachte aktiviteiten : productie van stikstof, reactoren, cosmetica, lasstraten, vorm-persen, testcircuits, perslucht, glaslijnen, offshore stations, tankopslag, installaties in warme zones,...