Koeling op maat

Hoewel de tak airconditioning, klimatisatie en (balans)ventilatie ook bij ons jaar na jaar blijft aangroeien, kunnen en willen we niet verbergen dat we onze wortels hebben in de koeling. Wij hebben dus (nog) mensen in huis die een koel- of klimaatinstallatie kunnen opbouwen "from scratch", en die kennis wordt hier intern gekoesterd en doorgegeven naar de volgende generaties koeltechniekers.

Voor de meeste toepassingen is dat soort kennis vandaag niet meer nuttig : het heeft immers geen zin om koelsystemen zelf te bouwen die aan een zeer goede kwaliteit op de markt aanwezig zijn.

Maar voor de problemen waarvoor de markt geen kant en klare oplossing heeft, komt deze kennis wel nog van pas. In de praktijk komt dit er op neer dat wij tegen onze klanten eigenlijk nooit nee moeten zeggen als ze met een probleem van koeling zitten, omdat wij de oplossing altijd op maat kunnen bouwen. 

Het komt er ook op neer dat bedrijven van buiten onze gebruikelijke regio, studie- en engineeringbureau's en installatie- en integratiebedrijven uit andere branches, bij ons  terecht komen voor hun meer bijzondere problemen en dat wij voor hen dan een installatie, of een oplossing op skid, op maat bouwen.