Airconditioning en ventilatie industrie (HVAC)

Technigroup levert airconditioning en ventilatie voor de industrie.


KMO’s en industriële ondernemingen kunnen bij ons terecht voor HVAC-systemen voor hun hallen, werkruimtes en burelen. We volgen hier dezelfde filosofie als voor onze industriële koeling: elke airconditioning of ventilatie installatie moet betrouwbaar werken en eenvoudig te onderhouden en te herstellen zijn. We werken enkel met merken, materialen en technieken van kwaliteitsvolle, betrouwbare fabrikanten van airconditioning en ventilatie voor de industrie. Hierdoor zijn wisselstukken vele jaren verkrijgbaar en kunnen wij een goede service en werking van uw HVAC installatie op lange termijn garanderen.


Degelijke HVAC installaties voor de industrie


Onze airconditioning, klimatiserings- en ventilatiesystemen voor industrie getuigen van vakmanschap. Onze degelijke HVAC installaties vragen weinig onderhoud en hebben weinig last van onverwachte pannes. Tevreden klanten en langetermijnsamenwerkingen zijn het resultaat.


Airconditioning industrie Airconditioning industrie Ventilatie industrie Ventilatie industrie HVAC industrie HVAC industrie HVAC industrie HVAC industrieBent u overtuigd?

Zoekt u een technische partner voor een lange termijn samenwerking op gebied van industriële koeltechniek, airco, klimatiseren en ventilatie?

Contacteer ons