Industriële koeling - betrouwbare koelinstallaties voor industrie

Industriële koelinstallaties voor verschillende toepassingen:


De voedingsindustrie en -logistiek is de sector bij uitstek waar industriële koeling in vele fasen noodzakelijk is. Wij zorgen voor koeling voor industrie op alle vlakken: inkomende goederen, productiehallen en -ateliers, bereidingsprocessen, koel- en vriestunnels, highcare-ruimtes, verpakkingslijnen, grondstoffen, vriescellen, op- en overslagmagazijnen…

Koelinstallatie voor industrie:

Bedrijven in de chemie en de petrochemie doen o.a. een beroep industriele koeling ons voor het koelen van hun productieprocessen, schakelruimtes, onderstations, controlrooms, cleanrooms, labo’s, kritische toepassingen (maatwerk) en voor industriële HVAC en HVAC in EX-omgevingen (shelters).

Voor drukkerijen en bedrijven uit de kunststofverwerkende nijverheid is koeling van productieprocessen en werkruimtes essentieel om efficiënt te kunnen produceren. Wij staan garant voor hun industriële koelinstallatie en voor het wegkoelen van warmte geproduceerd door elektronica- en IT-apparatuur.


Koeling voor industrie, groot of klein:


Wij leveren ook een koelinstallatie aan industrie klanten die geen “grootverbruikers” van koeling zijn, voor de meest uiteenlopende activiteiten en sectoren: productie van stikstof, reactoren, cosmetica, lasstraten, vormpersen, testcircuits, perslucht, glaslijnen, offshorestations, tankopslag, installaties in warme zones …


Industriële koeling Industriële koelingKoelinstallatie industrie Koelinstallatie industrie Koelinstallatie industrie Koeling industrie Koeling industrie Koeling industrieIndustriële koeling Industriële koeling Koelinstallatie industrie Koelinstallatie industrie Koelinstallatie industrie Koeling industrie Koeling industrie Koeling industrie Industriële koeling Industriële koeling Industriële koeling Koelinstallatie industrie Koelinstallatie industrie Koeling industrie Koeling industrieBent u overtuigd?

Zoekt u een technische partner voor een lange termijn samenwerking op gebied van industriële koeltechniek, airco, klimatiseren en ventilatie?

Vraag een offerte