Vacatures


Gezocht: Technische mensen met opleiding en/of ervaring in HVAC en/of koeltechniek en een interesse in onderhoud.

Operationeel heeft TECHNIGROUP drie werkterreinen : Onderhoud, Projecten en Herstellingen.
Voor ons werkterrein Onderhoud zoeken wij technische mensen met een opleiding en/of ervaring in HVAC en/of koeltechniek en een interesse in Onderhoud.

Naast het eigenlijke uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden en –controles moet een onderhoudstechnicus van TECHNIGROUP ook kunnen instaan voor :

  • Uitvoeren van (kleine) herstellingen : koeltechnisch, ventilatietechnisch, elektrisch, regeltechnisch, eventueel op gebied van verwarming,…
  • In orde brengen van de administratie : logboeken, koelmiddelboekhouding, onderhoudsmappen,…
  • Overleg met de klant over inhoud en planning van de uit te voeren werken.

Onderhoud gebeurt soms alleen, maar vaker in een team van twee of drie mensen.
Onze industriële klanten bevinden zich in de grote regio Kempen.  Voor transport van thuis naar de klant krijg je een uitgeruste bestelwagen.

Beloning is concurrentieel met extralegale voordelen.  Werksfeer is aangenaam professioneel met een grote vorm van zelfstandigheid.
 

Als je in de Kempen woont en een achtergrond hebt in koeling en HVAC dan is de kans groot dat je al iemand kent die bij Technigroup werkt,
of dat er een Technigrouper bij je in de buurt woont.  Geef even een seintje, dan brengen we jullie in contact met mekaar en kun je uit eerste hand horen
hoe het is om bij Technigroup te werken.

 

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@technigroup.be  

 

Bent u overtuigd?

Zoekt u een technische partner voor een lange termijn samenwerking op gebied van industriële koeltechniek, airco, klimatiseren en ventilatie?

Vraag een offerte