Vacatures

Werken bij Technigroup

Technigroup streeft een hoge klanttevredenheid na door het leveren van oplossingen op maat en het verzorgen van een kwalitatieve service. We trachten onze klanten volledig te “ontzorgen” door steeds innovatieve, duurzame koelsystemen te voorzien, ook in situaties waar dat niet vanzelfsprekend is. Het is door de gedrevenheid en de vaardigheden van al onze mensen – van techniekers over projectleiders tot administratief bedienden – dat we in deze missie slagen.

Bij Technigroup kom je terecht in een groeiende, familiale KMO waar een aangenaam professionele werksfeer heerst en een vlot contact tussen de mensen primeert. Binnen je functie werk je met een hoge graad van zelfstandigheid. Uiteraard kan je daarbij steeds rekenen op een uitgebreide omkadering en op ondersteuning, bijvoorbeeld in de vorm van opleiding.


Wie zoeken wij?

Als servicebedrijf in volle expansie is Technigroup voortdurend op zoek naar versterking. Onderaan deze pagina vind je de profielen die een onmiddellijke versterking voor ons team vormen. Maar ook als je gemotiveerd bent en niet (helemaal) binnen één van de profielen hieronder past, nodigen we je graag uit voor een gesprek.


Interesse?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@technigroup.be


Bent u overtuigd?

Zoekt u een technische partner voor een lange termijn samenwerking op gebied van industriële koeltechniek, airco, klimatiseren en ventilatie?

Vraag een offerte